Viikate – Mies Joka Nolasi Kouvolan lyrics


Posted On Jun 5 2018 by

Kouvola. Menen rippipuvussa hienoon ravintolaan. Kuten kirjoissa mainitaan, huomaan, torilla painitaan. Kiitän kutsusta vieraalle. Kulho läikkyy, vaikka vettä on vain desi. Tyvestä Pohjolatalon herään, pultti on, siis mutterin perään. Kaunis synnyinkaupunkini Kouvola. [Verse 1]
Sinne raiteet junia vie, risteysasema ja rautatie. Rippipuvussa hienoon ravintolaan. Vaikka tahtoisin, auta en, mull’ on kädessä lohileipälautanen. Konjakki vaihtuu Jallukolaan. Ei saapuneet edes vaivaisasuntolaan. Silti pelkään, itseni sijaan toiset nolaan. Minä pelkään, itseni sijaan toiset nolaan. [Chorus]
Kouvola. Kulho läikkyy, vaikka vettä on vain desi. Kun juoman ja vallan yhdistää vain väki. Kalalampi, Korian silta ja Lehtomäki. Heti perään minut kolkataan, eessä harmaan Golgatan. Konjakki vaihtuu Jallukolaan. Minä pelkään, itseni sijaan toiset nolaan. [Verse 2]
Joku huutaa tuppa kuusaalle. Kymijoen lautturi on, sulkeudun Murmanskin suosioon
[Chorus]
Tykkimäki, kaunis Jaala ja Repovesi. Synnyinkaupunkini rakas, kaunis Kouvola. [Chorus]
Tykkimäki, kaunis Jaala ja Repovesi. [Chorus]
Kouvola. Tervetulleeksi toivottaa, ei ole lainkaan ankeaa.

Last Updated on: June 5th, 2018 at 10:30 pm, by


Written by admin